Amatild koncert Gödöllőn a Tűztorony kávézóban

Amatild koncert Vissza a főoldalra Vissza a hírek és programok listájához

„A mi világunk zenéje – világzene másképp…”

2012-04-27

Az AMATILD zenekar világzenéjében a magyar népzene, az orientális zenei hatások, valamint a nyugati progresszív pop- és rockzene elemei találnak egymásra.

Pénzes Matild énekesnő és Veress Gábor Csaba gitáros-zeneszerző 2010 decembere óta dolgozik az új anyagon, mely az Imago Mundi-val megkezdett zenei világ folytatása, újjászületése. A dalszövegeket ma már Matild írja, aki ehhez az autentikus népdalok ősi képvilágából merít inspirációt. A zene ugyanakkor erőteljesebbé, letisztultabbá vált. A zenekart erősíti Juhász Róbert (Kowalsky meg a Vega) gitáros, Barabás Tamás (Djabe) basszusgitáros, Bede Péter (Balogh Kálmán, Bognár Szilvia) fúvós hangszerek, valamint Clemente Gábor (Heted7) ütőhangszeres.

Felvételeiken olyan neves előadók közreműködnek, mint Nikola Parov, Szirtes Edina „Mókus” és Cserta Balázs (Fabula Rasa).

Bár a zenekar csak a közelmúltban kezdett koncertezni, de dalaikat már játsza az MR2 Petőfi Rádió, a NEO FM és a Lánchíd Rádió.

A zenekar koncert-videójába itt nézhet bele: 

http://www.youtube.com/watch?v=u0-8qkh418o
 

Bővebb információ a zenekarról:

www.amatild.hu,

www.facebook.com/amatild

 

Az Amatild koncert időpontja

2012.05.16. 19:00

 

 

Ha Ön nem járt még a Tűztoronyban, nyilván fogalma sincsen arról, mit hagyott ki. Kávézónkban ugyanis kéz a kézben jár a fővárosi sodrás és a vidéki harmónia – a felső tízezer nálunk mindenki által megfizethető színvonala, illetve a hétköznapi, polgári miliő kart karba öltve köszönt az ide betérőre.

Tudjon meg rólunk többet.

A tűztorony kávézó