A nemzeti ünnep gödöllői programja, Március 15. programok Gödöllő

nemzeti ünnep Gödöllő Vissza a főoldalra Vissza a hírek és programok listájához

A nemzeti ünnep gödöllői programja

2013-03-14

Sajnos esővel és hóval köszönt minket a Nemzeti Ünnep. Március 15-én néhány program mégis vár Gödöllő város önkormányzata. A hideg időben térj be hozzánk egy finom kávéra vagy teára!

 

Elmarad a fáklyás felvonulás

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy az 1848-as forradalom tiszteletére március 14-én, csütörtökön estére tervezett fáklyás felvonulás a kedvezőtlen időjárási előrejelzések miatt elmarad.

Gödöllői ünnepi műsor

Március 15-én, pénteken a megemlékezés helyszíne szintén emiatt megváltozik: Az ünnepi műsort 10 órai kezdettel a Művészetek Házában rendezik meg, ezt követően kerül sor a Városháza előtt a székely zászló felvonására, majd az ünnepség Petőfi Sándor szobránál koszorúzással zárul. A lovasok és a fogatok felvonulása elmarad!

A megemlékezésen a Művészetek Házában dr. Gémesi György polgármester mond beszédet. Közreműködik a Gödöllői Városi Fúvószenekar. Vezényel: Ella Attila. A "Fújjad, madár, fújjad" című ünnepi műsorban közreműködnek Mészáros Beáta és Nagy Zoltán, a Garabonciás Színtársulat tagjai, Gödöllő Város Népi Zenekara, a Damjanich János Általános Iskola tanulói és Rehorovszky Gábor. A műsort szerkesztette és rendezte: Mészéros Beáta.

 

 

 

Ha Ön nem járt még a Tűztoronyban, nyilván fogalma sincsen arról, mit hagyott ki. Kávézónkban ugyanis kéz a kézben jár a fővárosi sodrás és a vidéki harmónia – a felső tízezer nálunk mindenki által megfizethető színvonala, illetve a hétköznapi, polgári miliő kart karba öltve köszönt az ide betérőre.

Tudjon meg rólunk többet.

A tűztorony kávézó